fb_img_1453019703834

Dintotdeauna față de negru, mai ales dacă e vorba despre o casă locativă, există o atitudine etichetată. Primul lucru la care te gândești când amenajezi interiorul, fie vorba despre living, dormitor, sau orice altă încăpere, este să dai un aspect luminos sau în culori, nicidecum nu ai vrea sa-ți transformi casa într-un cavou! Dar, oamenii creativi precum designerii, arhitecții, graficieni de toate castele, fashion designerii l-au explorat într-atât, încât au reușit sa-l transforme în trend. Pornind de la vestitul LITTLE BLACK DRESS, trendul a ajuns și în casele locative. De-a dreptul riscant! Mai ales în dormitor, ca în imaginea de mai jos!

fb_img_1453019777653

O tentă masculină, dar nu neg, foarte misterioasă și aș zice eu pentru cei mai curajoși. Efectul e obținut foarte atent din jocul cu sursele de lumină, care de altfel aduc pete de contrast. Acesta din urmă stă la baza tendinței, aici e ascuns secretul și dacă știi bine să jonglezi cu spoturi de lumină și oaze în alb vei obține un interior CHIC și niciodată demodat:)

fb_img_1453019730022

Mai jos un dressing pentru „Man in black”! O întrebare: Where are the guns?!

fb_img_1453019755121

Am fi tentați să aplicăm albul pe negru, o provocare! Indeed! Cine vrea să încerce – îl așteptăm cu drag la noi în studiou: http://ivacase.ro!

Autor articol: Veronica Eremciuc

Sursa de inspirație + poze – http://www.adme.ru.