„Mi-a fugit dorul de-acasă, dorul/ Cat a fost vremea frumoasă, dorul
și-a fugit cam dezbracat/ L-a prins vremea rea plecat
și mi-e teama c-a-nghetat, dorul..” DORUL CALATOR, Tudor Gheorghe

Acum, cand lunile de iarna abia incep, cand gandul unui camin calduros e tot mai atragator iti vine un dor nevinovat de casa… poate de casa in care ai crescut? Sau poate de casa pe care vrei sa ti-o faci? Si, desi spatiul pe care ti l-ai numi casa nu tine intotdeauna de loc, ci de cei dragi care te inconjoara si placerea de a fi tu insuti si libertatea care o ai doar aici, acasa – te intreb: te-ai gandit si tu sa-ti faci o casa ?

Oriunde ai fi, banuiesc ca cel putin ai avut un astfel gand! Si pentru ca noi inventam modele de case de toate felurile si pentru diverse gusturi, iti prezint mai jos un nou model numit initial CASA DORU , iar acum prezent in magazinul nostru on-line 12hc.ro – cu numarul HC8 de unde il si poti achizitiona daca e pe gustul tau!

Deci…. Casa Doru (HC8) …103 metri patrati de confort „in the middle of the nowhere” sau unde vrei tu, dar unde te simti acasa:)

c-asa-doru_accamera_3

Aparent este un model simplist  cu S Util=103m2, de fapt astfel ne-am propus noi tema de lucru. Sa cream cea mai simpla casa cu optimizarea maxima a investitiei dar care sa se evidentieze astfel incat sa satisfaca toate cerintele de confort ale unei familii. Un stil modern, dar care aduce a OLD COUNTRY  – la exterior si cu un aspect foarte contemporan pe interior, face acest model mai deosebit. Poate prinde pe cineva?:)

poza-mare

Fatadele sunt imbracate in scanduri din lemn  care in timp, invechit, da o nuanta de gri, dar se pot folosi si alte variatii de tonuri si semitonuri, interiorul in schimb a fost gandit intr-un modern “sanatos”, astfel cele 2 tendinte exteriorul + interiorul s-au combinat perfect.

La mansarda avem 2 dormitoare spatioase cu dotarile cuvenite, mai multe detalii precum si compartimentarea interioara le poti achizitiona aici.

interior

Livingul din imaginea de mai sus are orientarea vizuala spre iesirea din zona de luat masa catre terasa deschisa unde pe timp de vara va fi usor accesata pentru aceleasi mese cu dejunuri si cine in aer liber!

Si daca inca nu ai o casa, dar vrei neaparat sa-ti urmezi visele si sa-ti faci una,

INTRA IN MAGAZINUL NOSTRU CU PROIECTE  – 12hc.ro…

ALEGETI UN MODEL DE CASA CARE TE REPREZINTA…

SI.. PRIN CATEVA CLICK-URI AI PROIECTUL LA TINE…

Tot ce urmeaza e sa incepi sa-l implementezi, iar noi te ajutam cu ajustarile si modificatiile cu care vrei sa intervii!

Good luck

„…S-a topit de steaua-ncinsa, dorul
Si din dorul calator a ramas doar dorul dor…”

Daca ti-a placut sau ai intrebari, lasa-ne un mesaj.