Inainte de a-ti face o casa, intai si intai, iti cauti un teren potrivit! Si daca ai o alegere bogata in a experimenta cu forme, culori si finisaje, locatiile bune mereu sunt de cautat intru-cat ar trebui sa deserveasca necesitatile tuturor membrilor familiei, foarte diverse de altfel.  Aici variatiile sunt destul de putine si deseori parcela care are o locatie perfecta – se incadreaza in niste parametri destul de banali, mai ales in zonele urbane!

Deci daca ai gasit locatia perfecta si te gandesti sa faci ceva mai deosebit pe o parcela standard,

te invitam sa analizezi noul proiect HC9 din magazinul nostru on-line de proiecte 12hc.ro!

Casa are o amprenta la sol de circa 85 m2 P+M si cuprinde toate spatiile necesare unei familii cu copii, pentru un trai confortabil.

227a8ed36d95835230349188133f92800942db6b4ed65f36a5pimgpsh_fullsize_distr

Amplasarea optima in parcela ii va rezerva si destul spatiu verde in curte, iar stilul modern ar permite cu usurinta experimete cu cromatica fatadelor, aici ai mai mult spatiu pentru creativitate! Mai jos, predomina albul, pe cand in imaginea de mai sus s-au folosit placari cu lemn antichizat (aici iarasi ai o gama variata de nuante pe care le poti experimenta functie de efectul pe care vrei sa-l obtii).

1

Parterul dispune de un antreu, living, grup sanitar, bucataria – separata si o mica cazangerie! La etaj sunt 3 dormitoare, dormitorul matrimonial fiind dotat cu grup sanitar propriu si un dressing. Dormitoarele copiilor au o baie comuna.

Daca ti se potriveste acest proiect – poti usor descarca compartimentarea interioara pe 12hc.ro!

2

Pentru fatade s-au folosit lemnul, sticla si piatra. In zona livingului este loc pentru amenajarea unui semineu, iar geamurile sunt planuite cu deschideri cat mai mari pentru a reda o senzatie de aerisire pe interior.

O solutie optima si destul de cocheta dupa parerea noastra!

Daca ti-a placut proiectul – afla mai multe pe 12hc.ro unde simplu si rapid iti poti gasi un proiect potrivit pentru tine.

Intra in magazinul nostru, alege un model care se potriveste pentru familia ta iar noi te vom ajuta cu amplasarea casutei in teren, precum si modificatiile pe care le doresti!

Bafta in continuare!

 

Daca ti-a placut proiectul, lasa un mesaj!