Daca ai nevoie de o solutie smart la constructia casei, in sensul in care vrei sa optimizezi atat costurile la achizitia terenului cat si la consumul de materiale, poti opta pentru un Duplex! Pentru astfel de solicitari am creat noul model de casa tip duplex – HC 11! Vezi modelul pe 12hc.ro, acesta gazduieste 2 locuinte unifamiliale si este tip PARTER. Fiecare are 120 m2 a cate 2 dormitoare, livingul, bucataria, 2 grupuri sanitare si incaperi tehnice! Exista posibilitatea adaptarii modelului la regimul Parter plus mansarda!

Deci daca te decizi sa te muti la curte si vrei sa-ti optimizezi costurile ai putea alege Duplexul. Fie ca ai o ruda, un prieten sau un bun cunoscut care si-ar dori sa investeasca impreuna cu tine la achizitia terenului, fie ca detii deja un teren dar nu esti sigur ca te incadrezi in buget, in ambele cazuri ai avea de castigat. In ultimul caz, poti demara desinestatator constructia pentru a instraina una din locuinte ulterior. Astfel este cu putinta realizarea unui profit considerabil atat din vanzarea locuintei, cat si a terenului.

43399690-1

Stilul mentinut este CHALET-ul, iar pe interior are o copmpartimentare functionala in regim open-space. Fiecare dintre cele 2 case are si cate o terasa acoperita de circa 30 m. p. cu iesirea din living! Cele doua curti aferente fiecarei familii pot fi separate printr-un gard viu pentru a capata  o intimitate.

84032907

Daca analizezi varianta unui duplex de genu asta – il poti descarca simplu din magazinul nostru on-line pe urmatorul link http://www.12hc.ro/ro/concept/hc-11 si dupa dorinta te ajutam noi daca ai modificatii de facut la el!

Alte proiecte pe care le poti achizitiona on-line vezi aici: http://www.12hc.ro/ro/, sau contacteaza-ne pentru a-ti face un proiect individual la veremciuc@ivacase.ro!